top of page

Välkommen till Move Psychology Bloggen: Där Vetenskap Möter Verklighet

Hej och välkommen till Move Psychology’s alldeles nya blogg! Om du är intresserad av att utveckla ditt ledarskap, optimera prestation inom ditt team eller helt enkelt förstå de vetenskapliga mekanismerna bakom framgång, då har du kommit rätt.


Vem Är Vi?

Vi är en grupp av passionerade experter med bakgrund inom både elitidrott och företagsvärlden. Vi har en unik förståelse för vad det krävs för att lyckas i en prestationsdriven miljö. Vår målsättning är att hjälpa dig och din organisation att nå era drömmar och mål.


Varför Move Psychology?

Vår nyfikenhet är stor på människan och hur vi människor kan presterar optimalt och hållbart övertid. Även hur beteendeförändring sker, hur team utvecklas och hur mål sätt och nås. Vi förankrar allt vi gör i forskning och i studier.


Elitidrott Möter Företagsvärlden

Erfarenheterna från elitidrotten är inte bara en inspirationskälla för oss, de har också många praktiska tillämpningar i affärsvärlden. Faktum är att många av de utmaningar och principer som gäller inom elitidrott—till exempel målsättning, hållbarhet, fokus och teamdynamik—är direkt överförbara till företagsledning.


Våra Kärnvärden

Vi tror på utveckling som är drivet av nyfikenhet, och vi står fast vid användningen av vetenskapligt förankrade metoder. Vårt mål är att ge dig de verktyg och den kunskap du behöver för att effektivt leda och inspirera.


Vad Kan Du Förvänta Dig?

Vi kommer vi att publicera inlägg som fokuserar på modern teori och praktik kopplat till ledarskap, hållbarhet och prestation. Vi kommer också att dela med oss av framstående case-studier, tips och råd som du kan applicera direkt inom din egen organisation.


Gör dig redo att ta din utveckling till nästa nivå! Följ oss här och på LinkedIn för att inte missa något.


Vi ser fram emot att vara en del av din utvecklingsresa.

Väl mött, Move Psychology Teamet

5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page